Meny

Ibland är man inte så hungrig, utan mest ute efter något litet att ackompanjera vinet. Ibland nästan utsvulten. Vår mat kommer i olika storlekar för olika stunder.

Barn kan få de flesta rätter i mindre portioner

Lite mindre

 

Friterade dumplings 95.-

vegetariska dumplings med nudelsallad och sojasås

Kalvrullad 110.-

örtfylld kalvrullad i en mustig buljong med potatisgnocchi och chèvrekräm

Pankofriterad Claria 120.-

serveras med myntasallad och vietnaminspirerad dippsås 

(Fisken är lokalt odlad i Gamlestan)

Charktallrik 95.-

tegelrökt skinka och oxbringa, salami romana, fänkålssalami och oliver

Mer eller mindre

Scrocchiarella 80.- /150.-

Italienskt frasigt surdegsbröd serveras med:

 

- tomatsås, mozzarella, lufttorkad skinka och ruccola

eller

- västerbottenost, rökt lax, crème fraiche, rom, rödlök och dill
 

eller

- portabello, champinjoner, mozzarella, chèvre, fikon- och äppelchutney

Intills fisk- & skaldjurssoppa 120.- /180.-

Lite mer

 

BBQ-marinerade sojasticks 145.-

med pestoslungad zucchini- och morotspasta och saffransaioli

Långa med vörtknäcke 180.-

potatis, morötter, babyspenat och juldoftande sherrysås

Glögglacerade Iberico-racks 170.-

kamben med sötpotatis, grönkål och rödbetor

 

Lite sött eller salt

 

Husets dessert "sött på burk" 80.-

en glasburk fylld med vad säsongen och humöret inspirerar till - fråga vad det blev idag

Tomteluva 90.-

saffranskupol med nougatkärna på vit kladdkakebotten med rostade hasselnötter

 

Glass 50.-

2 kulor italiensk glass, välj mellan vanilj, hallon, mango och choklad

3 små ostar 110.-

ett urval från Påverås gårdsmejeri och Almnäs bruk, strandknäcke och marmelad

Kyrkåsgatan 13

416 56  GÖTEBORG